• Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijzen incl. legservice
  • 350m² showroom

Vivafloors

Vivafloors heeft de vloer waarbij je je thuis voelt. Een vloer van Vivafloors is “een vloer voor het leven”. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van dit merk past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk.

Bekijk hier de Vivafloors collectie

PVC vloeren van Vivafloors zijn:

1. Veelzijdig

Met deze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Waar je dan ook van houdt, deze vloeren passen bij jouw leven.

2. Lange levensduur

Deze PVC-vloeren zijn erg sterk en slijtvast. Hier durven we je gerust 25 jaar garantie op te geven. Een vloer van Vivafloors is een vloer die past bij jou leven.

3. Niet van echt te onderscheiden

Deze pvc vloeren zijn nauwelijks van echt hout, natuursteen of beton te onderscheiden. Bijzonder, omdat ze wel van kunststof (PVC) zijn gemaakt. Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing zie én voel je het verschil nauwelijks.

4. Kind- en diervriendelijk

De kracht van onze vloeren zit in de verschillende eigenschappen. Een Vivafloors vloer is erg geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel. Handig als je stampende peuters, vallend speelgoed of blije viervoeters hebt.

5. Onderhoudsvriendelijk

PVC is makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar. Hier komt geen (hout)olie aan te pas, terwijl de vloer er wel uitziet als echt hout of steen.

6. Geschikt voor vloerverwarming

PVC-vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo heb je een optimaal rendement waarmee je flink wat energie kan besparen.

7. Volledig en onbeperkt recyclebaar

Deze vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC. Dit is een pure PVC-soort die onbeperkt en makkelijk gerecycled kan worden. Een duurzame keuze waar je nog lang plezier van hebt.

Een greep uit ons Vivafloors assortiment