• Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijzen incl. legservice
  • 350m² showroom

Therdex

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt ​​je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Het geheim van de Therdex vloeren.

Bekijk hier de gehele collectie Therdex pvc vloeren.

De tien voordelen van Therdex pvc vloeren zijn:

1. Zeer natuurgetrouwe houtbenadering
De houtstructuur is tastbaar aanwezig in de pvc vloeren collectie van het merk. Dit wordt aangeduid met de term ‘registered embossed’.

2. Bio weekmakers (ftlaatvrij)

Het milieu is topprioriteit bij het merk. Met een Therdex PVC Vloer kies je voor een topproduct. Een topproduct in alle opzichten.
Kwaliteit is voor het merk vanzelfsprekend. Het milieu is van ons allemaal. Waar ook ter wereld. Daarom hecht het merk waarde aan het testen en keuren van onze producten op alle niveaus.Verplichte labels, maar ook testinstituten die niet verplicht zijn maar wel een weergave zijn van de perfectie in dit opzicht.
Therdex PVC Vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers, dus ftlaatvrij .

Overzicht:
– CE EN649
– HPD (Health Product Declaration)
– FloorScore
– Eco+ (ftlaatvrij / bioweekmakers)
– Leed
– UL Certified
– Émissions Dans Láir Intérieur: A+
– ISO 9001 / 14001
– AGBB

3. Onderhoudsarm

Gemak dient de mens. Deze PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet.

4. Lange levensduur
5. Toepasbaar in vochtige ruimte
6. Geschikt voor vloerverwarming
7. Geen streepvorming
8. Aangename loop-geluidsdemping

Dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hout en laminaat “klost” als je erover loopt. Een Therdex PVC vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereiste. Deze PVC vloeren dempen het loopgeluid met ca. 5 dB(A).

9. Harde, matte PU-beschermingslaag
10. Maar liefst 15 jaar garantie

Op elke Therdex vloer krijgt u 15 jaar garantie*.
* Dit geldt voor de Therdex Premium en Regular, bij normaal gebruik. Garantie op Therdex Basic is 10 jaar bij normaal gebruik.

Vraag via een offerte de scherpste prijs aan voor een Therdex pvc vloer!