• Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijzen incl. legservice
  • 350m² showroom

Interfloor

Vindt de perfecte tapijt en vinyl vloer bij van het merk Interfloor bij Roeltap Vloeren. Kies tussen de breedste en meest actuele collecties tapijt en vinyl van Nederland!

Het uitgangspunt van Interfloor: mensen willen kiezen! Wat het merk belangrijk vindt bij het samenstellen van de collecties? Een stijlvolle en eigentijdse vloer die bij jouw wensen past. Ze kijken en luisteren zorgvuldig naar de consument en professionele gebruiker.

Voor wie

Duurzaam tapijt voor ondernemers. zacht tapijt voor moeders of voordelig tapijt voor starters. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel en betonlook dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

Jarenlange ervaring

Interfloor Tapijt Vinyl Project is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Hoge eisen en kwaliteit

Toegespitst op het gebruik, worden er hoge eisen gesteld aan tapijt en vinyl met betrekking tot warmte, comfort en veiligheid. Ook aan technische aspecten als slijtage door gebruik, brandwerendheid, kleurechtheid, gemak van onderhoud en vlekverwijdering worden strenge eisen gesteld. Door een gedegen eindcontrole garandeert Interfloor dat aan alle productspecificaties voor tapijt en vinyl voldaan zijn, waaronder die van de Stichting Promotie en Informatie Tapijt (S.P.I.T.) EN 1307 en EN 685.

Interfloor staat garant voor een continue hoge kwaliteit en constante zorg voor milieu-aspecten van haar producten bij ontwikkeling, productie en distributie.

Showroom van Roeltap Vloeren

Wil je de tapijt en vinyl vloeren van Interfloor bekijken en voelen? Kom dan langs in onze showroom in Winsum (Friesland). Wij hebben een mooie display van Interfloor zodat je alle vloeren overzichtelijk kunt bekijken. Zo krijg je een goed overzicht van het aanbod in tapijt en vinyl. Ook zie je in een oogopslag uit welke kleuren je kunt kiezen. Dat maakt een keuze maken wel zo makkelijk.