• Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijzen incl. legservice
  • 350m² showroom

Gelasta

Veel mensen vallen voor de voordelen van pvc. Een pvc vloer gaat lang mee, levert geen geluidshinder op en is nog buitengewoon onderhoudsvrij ook. Mooi en makkelijk kortom. Gelasta heeft al jarenlang een uitgebreide collectie pvc in het assortiment. Deze pvc vloeren onderscheiden zich met een eigen lijn pvc-vloeren.

Bekijk hier ons assortiment Gelasta pvc vloeren.

De voordelen van pvc

Pvc-vloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil, maar leveren ook veel flexibiliteit op. Een pvc-vloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. Pvc is bovendien een geschikte vloer voor bijna elke ruimte in een woning. Zeker een pvc-vloer van Gelasta. De ontwerpers spelen met stijlvolle, vernieuwende en creatieve motieven voortdurend in op de laatste trends.

Dryback pvc vloer

Gelasta heeft pvc-vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. De dryback pvc vloeren zijn leverbaar in de diktes 2,0 mm (0,3 mm slijtlaag) en 2,5 mm (0,55 mm slijtlaag). Populaire pvc-vloeren zijn bijvoorbeeld vloeren voorzien van een houtmotief of tegelmotief. Op zoek naar een pvc-vloer die niet van een houten vloer is te onderscheiden? Kies dan voor een Register Embossing uitvoering; een toplaag die de plank een natuurgetrouwe uitstraling geeft met voelbare noesten en houtstructuur.

Showroom

Wil je de Galasta pvc vloeren in het echt bekijken en voelen? Kom dan langs in onze showroom in Winsum (Friesland). Wij hebben een mooie display van Gelasta zodat je alle vloeren overzichtelijk kunt bekijken. Zo krijg je een goed overzicht van het aanbod in pvc. Ook zie je in een oogopslag uit welke kleuren je kunt kiezen. Dat maakt een keuze maken wel zo makkelijk.

Plinten en een bies

Maak je pvc vloer af met een mooie plint erom heen. Plinten zijn verkrijgbaar in diverse maten, grote of kleine plinten. Of maak je vloer helemaal af met een band of bies. Dit zorgt voor een verzorgde afwerking. Dus als je iets anders wilt dan standaard kun je kiezen voor een schitterende afwerking van de vloer  met een band of een bies.

Een greep uit ons Gelasta assortiment