• Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijzen incl. legservice
  • 350m² showroom

Ambiant

Ambiant PVC vloeren zijn:

  • Stil
  • Geluiddempend
  • Sterk
  • Duurzaam

PVC vloeren zijn een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen ze nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar het merk voor staat.

Over Ambiant PVC lopen is een waar feest, de voetstappen worden geabsorbeerd waardoor je het klakken van schoenen niet meer hoort. Wel zo fijn voor je gehoor en omgeving. De pvc dryback vloeren hebben een zeer goede geluidsdemping naar beneden toe, doordat ze zijn verlijmd aan de basisvloer.

Voor wie

Dit maakt de PVC vloeren bijvoorbeeld erg geschikt voor jonge gezinnen, waar speelgoedauto’s of barbiepoppen het vloerbeeld bepalen. Maar ook ouderen met bijvoorbeeld een huisdier profiteren optimaal van de supermatte hout uitstraling en bovenstaande voordelen van Ambiant PVC vloeren. Eigenlijk is de gehele PVC vloeren collectie van het merk voor iedereen, waar een ieder kan slagen voor een gepast budget.

Assortiment

Volop keuze, of het nu om hout of tegel gaat. Of een smalle of brede plank. Met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur. Een beperkt of juist ruim budget. Ambiant stelt de collectie zo samen dat iedereen kan slagen binnen de PVC vloeren collectie. Ontdek het bij Roeltap Vloeren in Winsum om de Ambiant PVC vloeren collectie met eigen ogen te bekijken en te voelen.

Duurzaam

Ambiant hecht zeer veel waarde aan je gezondheid en het milieu. Deze pvc vloeren zijn geheel ftalaatvrij en voorzien van biologische weekmakers. Geen vervuilende grondstoffen in je vloer.

Om het pvc soepel te maken is gebruik gemaakt van biologische weekmakers. Deze ‘goede’ weekmakers zijn geheel afbreekbaar en onschadelijk voor de gezondheid en het milieu.

Een nieuw product heeft altijd een bepaalde geur. Deze geur wordt veroorzaakt door vluchtige stoffen welk uit het product komen. Vluchtige stoffen, ook wel emissies genoemd willen wij zo min mogelijk in de vloeren hebben. Ambiant pvc is DIBT gecertificeerd. Dit speciale keurmerk wordt enkel afgegeven aan vloeren welk extreem emissiearm zijn, ze voldoen aan emissiewaarde EI en daarmee het beste is voor je gezondheid en leefomgeving.

Een greep uit ons Ambiant assortiment