• Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijzen incl. legservice
  • 350m² showroom

Ambiant vinyl

Waarom een Ambiant vinyl vloer?

Een Ambiant vinylvloer is trendy, betaalbaar, divers en in veel ruimtes naadloos te leggen. De toplaag van vinyl is tegenwoordig van een kwaliteit die nauwelijks van laminaat is te onderscheiden. Met een lange levensduur is deze vloer een duurzame vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Bezemen, soppen of dweilen, de Ambiant Vinyl vloer kan het allemaal hebben. Met deze eigenschappen is een deze vloer heel breed inzetbaar en ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Kortom, voor elke kamer een betaalbare optie.

Bekijk hier de collectie Ambiant vinyl vloeren.

Een hygiënische oplossing

Waterdruppels bij de wasmachine of droger. Spetters of vlekken rondom een keukenblok. Veel voorkomende problemen waar vinyl een hygiënische en betaalbare oplossing voor is. Ambiant vinyl vloeren bestaan uit prachtige hout-, tegel- en fantasydecors waarmee een smaakvolle basis voor iedere ruimte kan worden gecreëerd. Ook als er soms gespetterd wordt.

Het onderhoud van jouw vinyl vloer

Onderhoud van een vinyl vloer is een fluitje van een cent. Een sopje en een doek of een dweil zijn al voldoende om een vinyl vloer grondig mee te reinigen. Je hoeft je geen zorgen te maken om waterschade want deze vinyl vloer is vochtbestendig, mits uiteraard vakkundig aangebracht. Daarnaast heeft Ambiant Vinyl een prettig contactgevoel: geluiddempend, een tikkeltje zacht en het voelt niet zo koud aan als laminaat of tegels.

Assortiment vinyl vloeren

Natuursteen, eiken, graniet, naaldhout of toch liever een all-over decor? Deze vinyl vloeren collectie is zo samengesteld dat er voor iedere kamer of situatie een betaalbare optie tussen zit. Natuurlijk tegen een goede kwaliteit. Het merk biedt een ruime keuze, zowel in budget als in smaak.

Ontdek zelf de Ambiant Vinyl collectie bij Roeltap Vloeren en bekijk en voel ze in het echt in de showroom in Winsum (Friesland). Je hebt keuze uit veel soorten kleuren, decors en prijzen.