• Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijzen incl. legservice
  • 350m² showroom

Ambiant tapijt

Waarom Ambiant tapijt?

Voor elke woonstijl een tapijt of om het anders te omschrijven, Ambiant heeft het tapijt waarbij je je thuis voelt. Wat zou het toch heerlijk zijn om ’s ochtends uit bed te stappen en je voeten laten zich omsluiten door een zacht en warm tapijt.

De Ambiant Tapijt collectie is er al ruim 25 jaar. Miljoenen vierkante meters tapijt  zijn in die periode verkocht. Dan moet het wel goed zijn, nietwaar? Ieder jaren passen ze de tapijt collectie aan op basis van de laatste trends en kleuren. De Ambiant Tapijt collectie is trendy en kwalitatief, tegen een goede prijs.

Assortiment tapijt

Het comfort van Ambiant Tapijt is ongeëvenaard. Met een betaalbare, kwalitatieve tapijt collectie maat het merk dit comfort toegankelijk voor iedereen. Of je nu een luspool, gesneden pool, hoogpolig of laagpolig tapijt zoekt. Traditioneel beige, tijdloos grijs, pastel roze of Scandinavisch blauw? Bekijk onze uitgebreide Ambiant Tapijt collectie en je vindt het.

Laat je verrassen met een gezonder binnenklimaat. Wat betreft huisstof blijkt tapijt – bij juist onderhoud – het stof beter uit de lucht te filteren dan een gladde vloer (als laminaat). Dit in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. De structuur van het tapijt zorgt er voor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Met goed en tijdig stofzuigen ontstaat er juist een gezonder binnenklimaat.

Gemakkelijk schoon te maken

Een doek en water, zo eenvoudig is het in veel gevallen. Bij nader onderzoek blijkt tapijt gemakkelijker in onderhoud dan gedacht. Net als iedere andere vloer heeft ook tapijt onderhoud nodig, maar in ruil daarvoor krijg je een comfortabel en luxueus gevoel dat geen enkele ander vloer kan evenaren. Speciale – gemakkelijk reinigbare – garens zorgen bijvoorbeeld voor een jarenlange, onberispelijke look van jouw tapijt. Wist je dat 95% van de vlekken in tapijt te verwijderen is met water en een natte doek?