• Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Offerte binnen 24 uur
  • Prijzen incl. legservice
  • 350m² showroom

Ambiant laminaat

Ambiant laminaat vloeren, duurzaam en perfect afgewerkt voor elke woonsfeer.
Het merk heeft een ruime collectie met moderne laminaatvloeren. Door de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit kiezen veel consumenten voor dit merk. Of het nou om smaak of budget gaat, bij Ambiant slaag je altijd.

Bekijk hier de collectie Ambiant laminaat vloeren bij Roeltap Vloeren.

Waarom een laminaat vloer?

Laminaatvloeren zijn een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoudsintensieve houten of parket vloeren. In de Ambiant Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. Dit wordt Embossed In Register (EIR) genoemd of ‘natuurgetrouw’. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen.

Voordelen van laminaat

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat. Dit betekent dat een Ambiant Laminaat vloer eenvoudig in onderhoud is, zeer goed bestand is tegen krassen en gemakkelijk schoon te maken is. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in je huis rondlopen. Of wanneer je jouw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Assortiment

Ambiant Laminaat heeft een ruime keuze aan decors. Je hebt niet alleen keuze uit berken, maar ook naaldhout en natuurlijk ook eiken. Wil je een rustige, of juist heel rustieke uitstraling? Deze mogelijkheid is er. Of wil je graag een tegeldecor? Maar dan wel prettig in onderhoud en vriendelijk voor de kinderen? Dat kan ook, want in de Ambiant collectie zijn tevens diverse tegel of beton look vloeren opgenomen, ook met natuurgetrouwe oppervlaktestructuren.

Laat je verrassen door de Ambiant Laminaat collectie! Bekijk in onze showroom in Winsum (Friesland) de gehele collectie laminaat van dit merk. Je hebt keuze uit veel decors en kleuren. Ontdek of een laminaat vloer bij jou past.